Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Mini spelt-bagels

Deilige bagels som frisker opp enhver lunsj eller helge-frokost.

Ingredienser

2 dl kruskakli
6 dl Helios siktet speltmel
1 klp salt
25g gjær
1 ss Helios lønnesirup
1 ss Helios kokosolje
Ca. 2-3 dl lunkent vann

Fremgangsmåte

  1. Bland de tørre ingrediensene sammen og rør inn lunket vann. Kna deigen litt før du setter den til heving ca. 45min.

  2. Rull ut en pølse og del i ca. 16 emner.

  3. Trill de ut som boller og lag hull i de.

  4. Etterhev til dobbel størrelse og stek på 250grader i ca. 5-7 min.



    Kilde:
    Oppskrift og bilder er utarbeidet som en del av vårt samarbeid med Bjørg Fagerlie bak instragram-kontoen: @fagerlie_hverdagsnytelse_

Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS