Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Ovnsbakt blomkål

3-4 porsjoner
Dette er en enkel grønnsaksrett som smaker godt alene til lunsj, eller som tilbehør til for eksempel en kyllingrett.

Ingredienser

1 blomkålhode i biter
Helios olivenolje
1 sitron, skall + saft
2 ss kapers
1 chili, hakket
1 fedd hvitløk, i tynne skiver
flatblad persille, hakket
Salt og pepper

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 220°C.

  2. Legg blomkålen i en form og hell på olivenolje og salt + pepper. Bland godt, og la det steke i ovnen i 30-35 minutter.

  3. Når halve tiden har gått vender du inn sitronskall, kapers, chili og hvitløk og steker videre til blomkålen har fått fin farge.

  4. Når retten er ferdigstekt, smaker du til med sitronsaft, salt og pepper, og drysser over hakket persille.    



    Kilde:
    Oppskrift og bilder er utarbeidet som en del av vårt samarbeid med matbloggen Mye Smak Instagram: myesmak.

Tips:

Du kan enkelt doble oppskriften om du skal servere flere.
Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS