Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Jordbærsyltetøy med chiafrø

Lett
10-12 porsjonar (2 glas)
Hjemmelaget jordbærsyltetøy med næringsrike chiafrø - enkelt og supergodt!

Ingredienser

400 g jordbær
2 ss Helios chiafrø
2-3 ss Helios kokosblomstsukker
1 skvis sitron

Fremgangsmåte

  1. Ha alt i ei matmølle eller ein kraftig blender og kjør saman til ei jamn masse. Smak til med sukker til det blir passe søtt.

  2. Hell over på fine glas og set i kjøleskap slik at chiafrøa får svelle og gjere syltetøyet tjukkare.

  3. Nyt heimelaga jordbærsyltetøy på godt brød.

    Kilde:
    Oppskrift og bilder er utarbeidet av og gjengis med tillatelse fra matbloggen: Kvardagsmat, Instagram: @kvardagsmat

Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS