Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Superbarer

Lett
10 -15 barer
Energibarer som kicker igang nytt år!

Ingredienser

150 g Helios cashewnøtter
150 g Helios dadler uten stein
40 g Helios kokosflak ristet

Fremgangsmåte

  1. Kok opp varmt vann og legg cashewnøttene og dadlene i bløt i en times tid.

  2. Hell av vannet og kjør cashewnøtter og dadler i en foodprosessor til det har blitt en grov, men jevn masse.

  3. Tilsett ristede kokosflat og kjør til ønsket konsistens.

  4. Bre deigen ut i en ildfast form og sett til kjøling i kjøleskap i minimum 30 minutter.

  5. Skjær opp ønskede stykker og oppbevar i kjøleskap.

  6. For steking i ovn fordeler du de oppskjærte bitene på et bakepapirkledt stekebrett.
    Stek barene på 150 grader i ca 20 minutter. Avkjøl på rist.



    Kilde:
    Oppskrift og bilete er utarbeida som ein del av vårt samarbeid med matbloggen Lille Linnea

Tips:

Kan serveres raw eller stekes i ovn.
Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS