Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Christmas butter cups

Lett
6 vanlige muffinsformer
En herlig kombinasjon av sjokolade og nøtter - skikkelig julekos!

Ingredienser

150g mørk økologisk sjokolade
1 stor ts økologisk meierismør/ Helios smaksnøytral kokosolje
50 g Helios lyst mandelsmør
2 ts Helios lønnesirup
1 ts Helios ceylon kanel
1/2 ts allehånde
1/2 ts ingefær
1/2 ts malt nellik
Litt salt

Helios smaksnøytral kokosolje til å smøre formene med


Fremgangsmåte

  1. Finn frem en liten skål og bland mandelsmør og lønnesmør sammen med krydderne.
    Smak gjerne til med salt.

  2. Smelt mørk sjokolade sammen med smør/olje til sjokoladen er smeltet.

  3. Smør formene med litt kokosolje og fyll dem halveis opp med sjokolade.

  4. Legg i en klatt med det krydrede mandelsmøret og hell deretter over mer sjokolade.

  5. Når formene er ferdige dunker du dem lett i bordet så sjokoladen får en jevn overflate.

  6. Sett formene til kjøling i kjøleskap natten over. Oppbevares kjølig.



    Kilde:
    Oppskrift og bilder er utarbeidet som en del av vårt samarbeid med matbloggen Lille Linnea

Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS