Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Søtpotetsuppe med kokosmelk

4

Spicy suppe til kalde dager.

Ingredienser

1 søtpotet
2 gulrøtter
1 rødløk
3 hvitløksfedd
1 ss revet frisk revet ingefær
5 dl kyllingkraft eller vann
1 boks Helios kokosmelk (4 dl)
Saften fra 1/2 lime
En god neve frisk koriander
2 ss Helios Olivenolje
En neve Helios kokosflak ristet, topping

Fremgangsmåte

  1. Skrell søtpotet og gulrot og skjær opp i små terninger..

  2. Kutt opp løk, hvitløk og ingefær.

  3. Ha olivenolje i en gryte og tilsett løk og hvitløk. La dette frese sammen i cirka 1 minutt før du tilsetter ingefær.

  4. La dette surre et par minutter til før du tilsetter søtpotet, gulrøtter, kokosmelk og kraften/vannet.

  5. La alt koke sammen til grønnsakene er møre og fine (cirka 20-30 min).

  6. Kjør deretter blandingen til en suppe med stavmikser eller en blender. Smak til med limesaft og frisk koriander, og topp gjerne suppen med friske urter og ristede kokosflak!


    Kilde:
    Oppskrift og bilder er utarbeidet som en del av vårt samarbeid med Suntnok

Tips:

Ønsker du litt mer mat i suppen kan du tilsette for eksempel Helios speltskruer og/eller Helios kikerter!
Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS