Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Quinoa- og havregrøt med nektariner

2 porsjoner
Start dagen med en quinoa- og havregrøt!

Ingredienser

1,5 dl Helios quinoa
1,5 dl Helios små havregryn
1 ss Helios lønnesirup + ekstra til servering
½ ts Helios kanel
en klype Maldonsalt
1,5 dl Helios kokosmelk + 1,5 dl vann
5-6 pekannøtter, brukket i litt mindre biter
1-2 nektariner

Fremgangsmåte

  1. Skyll quinoa i varmt vann. Kok opp quinoa, havregryn, kanel, salt, kokosmelk og vann i ca. 5 minutter.

  2. Kutt nektarinen i mindre biter, men spar noen båter til pynt. Tilsett lønnesirup og pekannøtter, og kok i fem minutter til, eller til frø og korn er møre og grøten er tykk og fin. Røre av og til. Om grøten tykner før den er ferdigkokt, kan du justere med litt mer væske; kokosmelk eller vann.

  3. Server grøten med friske nektariner og litt mer lønnesirup.



    Kilde:
    Oppskrift og bilder er utarbeidet som en del av vårt samarbeid med matbloggen Mye Smak Instagram: @myesmak

Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS