Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Søtpotetsuppe

4
En deilig og smakfull høstsuppe full av styrkende ingredienser

Ingredienser

3 søtpoteter, delt i to på langs
Helios kokosolje, smaksnøytral
Salt
1 boks Helios kokosmelk
2 lime
1 liter Helios umamibuljong
1 knoll ingefær, skrelt og hakket
Tørket chili
Cocosa Chili Chips
Ristede gresskarkjerner

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 220 grader. Gni søtpoteten inn med kokosolje og dryss på salt. Legg med kuttsiden ned på et bakepapirkledd stekebrett. Stek i ovnen i ca. 1 time, eller til potetene er møre. La de avkjøles litt, og ta så innmaten ut av skallet med en stor skje, og legg i en blender.

  2. Mens søtpoteten steker varmer du opp kokosmelk, buljong, ingefær og skallet av limen (kun det grønne), og koker opp. Ta kjelen av varmen og fjern limeskall og ingefær.

  3. Bland søtpoteten med halvparten av kokosmelken i blender til helt klumpfri. Hell i en stor kasserolle, og tilsett resten av kokosmelken. Kok på medium varme i 15-20 minutter. Smak til med chiliflakes, salt og pepper, og topp suppen med kokosflak med chilismak og ristede gresskarkjerner.




    Kilde:
    Oppskrift og bilder er utarbeidet som en del av vårt samarbeid med matbloggen Mye Smak Instagram: @myesmak

Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS