Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Sprø søtpotetchips

Veldig enkle og sprø chips med urtesalt, søtpotet og diverse oljer.

Ingredienser

2 store søtpoteter
70 g usaltet smør
200 g parmesanost, revet
Pepper, etter smak
Helios Urtesalt, etter smak
2 håndfuller persille, grovhakket
Helios olivenolje


Yoghurtdressing:

2 dl yoghurt
1 ts Helios olivenolje
1 ss sitronsaft
Urter

Fremgangsmåte

  1. Forvarm ovnen til 200 grader og smelt smøret i en liten panne.

  2. Vask søtpotetene og del hver søtpotet i 12 staver. I en stor bolle tilsetter du det smeltede smøret og blander godt inn potetskivene. Hell over parmesanost, salt og pepper og bland godt.

  3. Legg potetene over på ett stekebrett med bakepapir, og fordel urter over. Stek midt i ovnen i 40-50 minutter. De siste 5-10 minuttene skrur du på grillelementet i ovnen slik at de blir ekstra sprø. Imens potetene står i ovnen blander du sammen dressingen.

    Kilde:
    Oppskrift og bilder er utarbeidet av og gjengis med tillatelse fra matbloggen: Spoon.no. Instagram: @spoon_no

Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS