Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Peanøttdressing

En digg dressing som passer veldig bra til thaisalater, kan lagres i kjøleskapet og brukes flere ganger.

Ingredienser

1 dl sweet chili saus
0,5 dl Helios kokosmelk
2 ss fiskesaus
1 lime, saften av
2 ss Helios peanøttsmør
2 fedd hvitløk, finhakket
2 ss ingefær, raspet
1 stk chili, finhakket

Fremgangsmåte

  1. Tilsett alle ingrediensene i en liten kjele.

  2. Varm forsiktig opp og rør til peanøtt smøret er smeltet helt.

  3. Hell over på små glass med lokk og sett i kjøleskapet til servering.

    Kilde:
    Oppskrift og bilder er utarbeidet av og gjengis med tillatelse fra matbloggen: Spoon.no. Instagram: @spoon_no

Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS