Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Pasta med nøtter, urter og ricotta

En superenkel pastarett toppet med ricotta, nøtter og urter er perfekt inn mot sommeren!

Ingredienser

400 g Helios speltspaghetti
4 ss Helios olivenolje, italiensk
1 Helios håndfull cashewnøtter
2 fedd hvitløk, finhakket
1 stk rød chili, finhakket

Topping:
100 g ricotta
1 håndfull persille, grovhakket

Fremgangsmåte

  1. Kok pasta etter anvinsing på pakken og men ta av platen og hell av vannet noen minutter før den er ferdigkokt.

  2. Tilsett olje i en stekepanne sammen med hakket hvitløk, chili og nøtter. Legg over pasta og varm i noen minutter på middels varme.

  3. Legg over i serveringboller og topp med ricotta og hakket persille.



    Kilde:
    Oppskrift og bilder er utarbeidet som en del av vårt samarbeid med matbloggen Spoon. Instagram: @spoon_no

Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS