Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Helios-brownies med salt karamellsaus

Alle trenger litt sjokolade i blant!

Ingredienser

Brownie
1 cup Helios Speltmel
1/2 cup kokossukker
1/2 cup råkakao
1 ts Helios Bakepulver
en klype bourbonvanilje
en klype salt
1/2 cup Helios Eplemos
1/2 cup Helios Kokosolje
1/4 til 1 cup Havremelk (eller lignende)

Salt karamellsaus
5 ss Helios Mandelsmør
5 ss Helios Lønnesirup
4 ss Helios Kokosolje
en klype salt
en klype bourbonvanilje

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 180 grader.

  2. Bland sammen speltmel, kokossukker, råkakao, bakepulver, vanilje og salt sammen i en bolle.

  3. Vend inn eplemos og kokosolje og bland alt godt sammen.

  4. Tilsett nok havremelk til at blandingen blir «klissete» og bland godt sammen.

  5. Hell deigen over i en ildfast form, dekket med bakepapir.

  6. Stek i ca. 10-15 minutter.

  7. La den avkjøle seg i ca 10 minutter.

  8. Ha alle ingrediensene til karamellsausen i en stekepanne og varm det opp mens du rører konstant.

  9. Kok det opp til du ser små bobler, og etter ca. 30 sekunder med bobling skrur du av varmen og setter stekepannen til side.

  10. Hell karamellsausen over den stekte brownien sammen med noen bringebær og knuste nøtter.

Kilde:
Oppskrift og bilder er utarbeidet som en del av vårt samarbeid med @kajaand
Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS