Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Pastareder med gul og grønn pesto

ca. 45 min
2 porsjoner, 4-5 pastareder hver
Lettvint pastarett med smak av både grønn og gul pesto.

Ingredienser

Helios gul og grønn pesto
Heliosspeltspagetti fullkorn 200 g
200 g gode tomater, gjerne økologiske
125 g mozzarella, gjerne økologisk

Fremgangsmåte

  1. Forvarm ovnen til 200 grader

  2. Kok opp lettsaltet vann til pasta. Speltspagettien fra Helios skal koke i ca. 7 minutter. Den skal være al dente, og det er viktig at den ikke knekker når du legger den i gryta.

  3. Når spagettien er kokt så skyller du den i kaldt vann. Finn frem to boller og ha halvparten av spagettien i hver sin bolle. Tilsett så gul pesto i den ene og grønn pesto i den andre. Vi bruker ca. halve glasset med pesto. Bland pestoen godt inni pastaen.

  4. Bruk en sleiv og en gaffel til å snurre pastareder, og legg dem i hver sin form på stekebrettet. Kutt mozzarellaen i biter og legg oppå pestoredene. Trykk gjerne osten litt ned i pastaen.

  5. Pastaredene stekes litt høyt i ovnen (øverste eller nest øverste rille) på 200ºC i cirka 13-15 minutter, til osten er smeltet. Vent 2-3 minutter etter de er tatt ut av ovnen, før du legger dem på serveringsfat eller tallerken.

  6. Serveres med gode tomater, gjerne små, søte cherrytomater!




    Kilde:
    Oppskrift og bilder er utarbeidet som en del av vårt samarbeid med Maria Uldahl. Instagram: @mariauldahl 

Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS