Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Potetsalat med pesto

Lett
En perfekt potetsalat med smak av pesto, erter og pinjekjerner. 

Ingredienser

1 kg småpoteter 

1 glas Helios grønn pesto 

150 g grønne erter (frosne) 

2 ss pinjekjerner 

Fremgangsmåte

  1. Kok potetene møre. Dei største kan du dele i to, dei minste er fine som dei er. Hell av kokevatnet og la dmape tørre og avkjøle til dei er lunka 

  2. Kok opp ei lita kasserolle med vatne, ha i dei frosne ertene og la trekke 2-3 minutt til dei er varme. Hell av kokevatnet.

  3. Rist pinjekjernene ved å steike dei i ei tørr steikepanne til dei er lett bruna,

  4. Bland poteter, erter og pesto

  5. Strø pinjekjerner over 



    Kilde:
    Oppskrift og bilder er utarbeidet av og gjengis med tillatelse fra matbloggen: kvardagsmat.no. Instagram: @kvardagsmat 

Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS