Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Sjokoladeegg med karamellfyll

Middels
Disse er perfekt for deg som har lyst på lage dine egne påskegg! 

Ingredienser

For sjokoladen:
1/4 cup kakaosmør eller kokosolje
4 ss rå kakao
2 ss Helios lønnesirup
1 ss Helios mandelsmør
Klype salt

For karamellfyllet:
1/2 cup Hellios dadler
5 ss Helios kokosmelk
3 ss Helios mandelsmør
Klype salt
1 ts Helios vaniljepulver 

Fremgangsmåte

  1. Smelt kakaosmøret/Kokosoljen på lav varme.

  2. Hell det over i en bolle og bland inn rå kakao, lønnesirup, mandelsmør og salt. Bland alt godt sammen med en skje.

  3. Hell over ca 1 ss av sjokoladeblandingen i sjokoladeegg-formene slik at det kun dekker et tynt lag. Sett i fryseren.

  4. Gå tilbake til fryseren annethvert minutt og bruk en skje for å dra opp sjokoladen i kantene for å sørge for at sjokoladeblandingen dekker hele kanten langs eggformene. (Det tok meg ca. 3-4 ganger)

  5. Spar på restene av sjokoladeblandingen for å "lime" sammen eggene senere.

  6. Ha dadlene i en bolle med varmt vann i ca 10 minutter, fjern vannet.

  7. Legg dadlene i en blender sammen med kokosmelken, mandelsmøret, salt og vanilje i en blender og mix til blandingen er glatt.

  8.  Ta ut sjokoladeeggene fra fryseren og legg inn ca 1-2 ts av karamellfyllet over i hvert halvegg.

  9.  Plukk opp et sjokoladehalvegg med karamellfyll og legg et lag med restene av sjokoladeblandingen langs sjokoladekanten, plukk opp et annet sjokoladehalvegg og sett det oppå for å "lime" det sammen. Gjenta med resten av eggene.

  10. Sett dem i fryseren i ca 1 time.

  11. Lagre dem i kjøleskapet.



    Kilde:
    Oppskrift og bilder er utarbeidet som en del av vårt samarbeid med Kaja bak instragram-kontoen: @kajaand

Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS