Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Energikuler med kokos

Lett
10 - 15 porsjonar

Ingredienser

Ca 15 stk Helios dadlar
2 ss kakao
1 ss Helios kokosolje
1 klype salt
ca 1 dl riven kokos

Fremgangsmåte

  1. Kjenn på dadlane. Er dei veldig harde kan du godt leggje dei i lunka/varmt vatn i eit kvarter før du startar. Er dei mjuke, eller du har gode knivar i matmølla (foodprosessoren) din, kan du hoppe over dette steget.

  2. Ha dadlar (utan stein sjølvsagt), kakao, kokosolje og salt i ei matmølle og kjør til du har ei jamn masse.

  3. For runde kuler og trill dei i riven kokos.

  4. Oppbevarast i tett boks i kjøleskapet, og er perfekte å ha med på tur!



    Kilde:
    Oppskrift og bilete er utarbeida som ein del av vårt samarbeid med matbloggen Kvardagsmat. Instagram: Kvardagsmat.

Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS