Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Nøttebar med tranebær og blåbær

Ta med deg disse på tur, eller nyt dem som kveldssnacks! 

Ingredienser

Bunn:

1 moden banan, most
80 g Helios lønnesirup
1 ss Helios Eplemos med mango
1 ss Helios kokosolje
2 ts Helios vaniljesukker
200 g Helios havregryn
1 ts Helios ceylon kanel
1/2 ts salt

 

Topping:

45 g Helios havregryn
2 ss Helios chiafrø
1/2 ts Helios ceylon kanel
2 ss Helios lønnesirup
2 ss frisk sitronsaft
150 g fryste bær (det du har liggende)
100 g Helios tranebær
2 dl hakkede Helios mandler

Fremgangsmåte

  1. Forvarm ovnen til 180 grader.

  2. Finn fram en ovnsikker form (ca 20x20). Dekk med bakepapir og smør gjerne inn med litt kokosolje.

  3. I en bolle moser du først bananen og blander sammen med sirup,eplemos og kokosolje. Så tilsetter du vaniljesukker, havregryn kanel og salt. Rør godt sammen. Smør blandingen utover formen og trykk godt ned med en slikkepott. Sett i ovnen og stek i 8-10 minutter.

  4. Mens formen står i ovnen blander du sammen toppingen. Ta formen ut av ovnen og fordel toppingen jevnt over bunnen, og trykk godt ned med en slikkepott. Stek videre i ca 15 minutter.

  5. Ta formen ut av ovnen og la den avkjøle i ca 30 minutter før du skjærer den i ruter. Oppbevares i kjøleskap

Kilde:

Oppskrift og bilder er utarbeidet som en del av vårt samarbeid med matbloggen Spoon. Instagram: spoon_no

Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS