Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Valnøttknekkebrød

Lett
1 time og 10 minutt
16 porsjonar

Lag knekkebrøda på kvelden, og nyt dei til frokost eller lunsj dagen etter!

Ingredienser

400 g Helios havregryn
100 g Helios linfrø
100 g Helios valnøtter
100 g Helios solsikkefrø
100 g Helios sesamfrø
100 g Helios gresskarkjerner
7 dl vatn
1 ts salt

Fremgangsmåte

  1. Sett steikeomnen på 160 grader varmluft og gjer klar to steikebrett med bakepapir.

  2. Grovhakk valnøttene og bland saman alt i ein bolle.

  3. Stryk massen jamt utover bretta og set dei inn i omnen.

  4. Steik i ti minutt, ta dei så ut og rut opp til passe knekkebrød før du set dei tilbake i omnen.

  5. Steik i 20 minutt, bytt plass på bretta og gjenta dette endå ein gong, slik at steiketida blir 20 + 20 + 20

  6. Avkjøl på ei rist og oppbevar i ein tett boks.

    Kilde:
    Oppskrift og bilete er utarbeida som ein del av vårt samarbeid med matbloggen Kvardagsmat. Instagram: @kvardagsmat

Tips:

Spis dine knekkebrød med naturlig og usøtet eplemos og ferske epleskiver.
Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS