Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Grov tomatpai

Middels
4 porsjoner
Grov speltbunn gjør denne paien både sunn og god!

Ingredienser

Paibunn:

2,5 dl Helios sammalt spelt
1,5 dl Helios spelt
0,5 ts salt
70 g smør
1,5 dl kesam
2 ss kaldt vann

Fyll:

1 purre
1,5 dl kesam
100 g revet ost
200 g cherrytomater
1,5 ts Helios urtesalt
3 ss Helios rapsolje

Fremgangsmåte

  1. Bland alle ingrediensene til deigen sammen og kjevle ut paibunnen til en stor sirkel.

  2. Hakk purren i ringer og stek den i litt olje i panna. Fjern panna fra varmen og vend urtesalt inn i purren. Smør på kesam på paibunnen, men la det være igjen en god kant rundt hele paien. Strø over purre, revet ost og cherrytomater delt i to.

  3. Brett inn kantene mot fyllet og stek midt i ovnen ved 180 °C i ca 45 minutter


    Kilde:
    Oppskrift og bilder er utarbeidet som en del av vårt samarbeid med matbloggen Mias mat.

Tips:

Server gjerne som tilbehør til spekemat.
Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS