Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Kikerter med chorizo

Lett
Server spicy kikerter med chorizo til middag, lunsj, som en del av et smårettbord eller om du rett og slett har lyst på noe godt!

Ingredienser

1 liten gul løk
2-3 fedd hvitløk
1/2 - 1 chili
350 gram chorizo
2 bokser Helios kikerter
1 neve perletomater
1/2 potte koriander
Helios stekeolje

Fremgangsmåte

  1. Rens og hakk løk og fres det i en panne med litt olje. Knus og hakk hvitløk og ha det i pannen sammen med løken. Tilsett også chili i tynne skiver. Skjær pølsen i skiver og ha i pannen sammen med løken. Hell av laken på kikertene, skyll og vend det sammen med løken og chorizoen.

  2. Bland litt hakket frisk koriander og fres det sammen til det er varmt.

  3. Anrett på en tallerken og bland inn halve tomater. Server med litt hakket koriander på toppen.


    Kilde:
    Oppskrift og bilder er utarbeidet som en del av vårt samarbeid med matbloggen Kjøkkentjeneste.

Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS