Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Panna cotta med kokos

Middels
3 porsjoner
Frisk variant av tradisjonell panna cotta!

Ingredienser

2 dl Helios kokosmelk
2 dl kremfløte
4 gelatinblader
0,5 dl Helios rårørsukker
1 ts Helios vaniljesukker med bourbonvanilje

Coulis:
100 g bringebær
0,25 dl vann
0,5 dl Helios rårørsukker

Fremgangsmåte

  1. Legg gelatinbladene i kaldt vann. Kok opp kokosmelk, kremføte, sukker og vaniljesukker og trekk gryta av varmen og rør om til sukkeret er oppløst. Klem vannet ut av gelatinbladene og løs de opp i den varme blandingen. La det hele kjøles noe ned mens bringebærcoulis lages.

  2. Kok opp vann, bringebær og sukker og la det småkoke i noen minutter. Sikt steinene ut av bringebærene og smak til med sitronsaft. Kjøl ned.

  3. Rør om i panna cottaen, hell den over i porsjonsformer og la den stå kaldt til den stivner. Dette kan ta noen timer. Server panna cotta med bringebærcoulis og eventuelt friske bær på toppen.


Kilde:
Oppskrift og bilder er utarbeidet som en del av vårt samarbeid med matbloggen Mias mat.

Tips:

Pynt gjerne panna cottaen med noen ferske bringebær og litt sitronmelisse rett før servering

Relaterte produkter

Item: 1546 is not available.
Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS