Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Grillede maiskolber med limekrem

Lett
2 porsjoner
Grillede maiskolber med limekrem kan serveres som tilbehør til middagsretter eller skjæres i mindre biter og serveres som tapas.

Ingredienser

2 hele maiskolber
1,5 ss Cocosa Gourmet Chili Kokosolje
0,25 ts Helios Urtesalt
0,25 ts pepper
Eventuelt 2 ss Cocosa Chili Chips

 

Limekrem
1 dl crème fraîche
50 g fetaost
0,25 ts Helios Urtesalt
0,25 ts pepper
0,25 lime

Fremgangsmåte

  1. Rens maiskolbene og smør chiliolje utover kolbene med en skje eller lignende.

  2. Legg maiskolbene på grillen. Snu på kolbene når maiskornene på undersiden begynner å bli mørke.

  3. Smuldre fetaosten i bolle og bland inn crème fraîche, urtesalt og pepper. Smak deretter til med limesaft.

  4. Krydre kolbene med litt urtesalt og pepper og server grillede maiskolber med fetakrem og chili chips.

    Kilde: Bilde og oppskrift er utarbeidet av @miasmat

Relatert artikkel

Velger økologisk til barna

Det er stadig flere av oss som ser fordelene ved å velge økologisk, ikke bare for oss selv – mange småbarnsforeldre velger også økologisk til barna.

Les hele artikkelen
Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS