Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Enchiladas med bønner

Middels
4-6 porsjoner
Hva med å bytte ut den tradisjonelle tacoen med en deilig vegetarisk enchilada?

Ingredienser

6 store tortillalefser
1 løk
2 fedd hvitløk
2 bokser Helios økologisk hakkede tomater
1 ss Helios økologisk grønnsaksbuljong
1 rød paprika
1 grønn paprika
1 boks Helios kidneybønner
1/2 rød chili
1 ts spisskummen
1 ts oregano
1/2 ts koriander
2 ss Helios økologisk stekeolje
Revet ost til å ha på toppen

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 225 grader over- og undervarme. Del løk, hvitløk, chili og paprika i biter. Fres løk i litt olje til den blir blank. Ha i hvitløk og chili. Ha i hakka tomat og kok opp. La småkoke og ha i grønnsaksbuljong og krydder. Skyll bønnene godt og ha de i gryta sammen med paprikaen.

  2. Øs tomatsausen opp i en tortillalefse, rull sammen med skjøten ned i en ildfast form. Fyll opp formen.

  3. Strø over ost og gratiner i ovnen til osten er gyllen, ca 15 min.

  4. Server gjerne med salat, rømme og guacamole til.

    Kilde:
    Oppskrift og bilder er utarbeidet som en del av vårt samarbeid med matbloggen Kvardagsmat.

     

Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS