Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Bananbrød med chia

Lett
1 brødform
En super måte å få brukt opp de modne bananene. Nøtter, frø og gryn gjør at du kan spise denne med god samvittighet.

Ingredienser

3 modne bananer
2 dl Helios Havregryn Små
4 dl Helios Spelt siktet
1 dl Helios Valnøtter, grovhakket
2 ts Helios Bakepulver
3 dl Helios Kokosmelk
1 ss sitronsaft
1 ts salt
1/2 dl Helios Agavesirup
1 ss Helios Chia frø

Fremgangsmåte

  1. Forvarm ovnen til 200 grader. Mos bananer og bland sammen med kokosmelk, chiafrø, agavesirup og sitronsaft. Bland godt.

  2. I en egen bolle blander du sammen det tørre, så tilsetter du bananblandingen og rører godt.

  3. Smør en brødform og tilsett deigen jevnt over, topp med gresskarskjerner og eventuelt mer valnøtter. Stek midt i ovnen i ca. en time, ta ut og nyt!


    Kilde:
    Oppskrift og bilder er utarbeidet av og gjengis med tillatelse fra matbloggen Spoon.

Relaterte produkter

Item: 1547 is not available. Item: 1315 is not available.

Relatert oppskrift

Saftig bananbrød/kake

Ikke kast de brune bananene! Jo brunere, jo bedre smaker de i et saftig bananbrød.

Les hele oppskriften
Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS