Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Gresskarsjokolade

Lett
Ett lite norgesglass
Bruk fantasien og bland inn dine egne favorittnøtter og frukter!

Ingredienser

1 pakke Helios gresskarkjerner
100 g 70% sjokolade
1 ts flaket havsalt
1 neve Helios rosiner

Fremgangsmåte

  1. Fordel gresskarkjernene utover et bakepapir på et stekebrett. Rist dem i ovnen på 100 grader i ca 30 minutter - følg med, de skal ikke bli brune.

  2. Smelt sjokoladen forsiktig i vannbad. Ta kjernene ut av ovnen, sprinkle over sjokoladen og rosinene, samt havsaltet. Bland alt sammen til en røre, og spre det utover papiret igjen. Sett sjokoladeblandingen kjølig til den har stivnet.

  3. Brekk opp i passe store/små biter og oppbevar de på et norgesglass, eller lignende.


    Kilde:
    Oppskrift og bilder er utarbeidet som en del av vårt samarbeid med matbloggen Smak av himmel.

Tips:

Holder seg fint et par uker i kjøleskapet - hvis du klarer å spare de så lenge...

Relaterte produkter

Item: 1617 is not available.
Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS