Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Banan- og havrepannekaker

Lett
3-4 personer
Bananer gir en god, søtlig smak på disse pannekakene som like gjerne kan nytes til lunsj eller kvelds som frokost!

Ingredienser

3 egg
2 modne bananer
2 dl creme fraiche
2 dl Helios små havregryn
2 dl Helios siktet speltmel
2 ts Helios bakepulver
Smør til steking

Fremgangsmåte

  1. Mos bananene med en gaffel i en bolle. Ha i egg og creme fraiche og bland godt, gjerne med en stavmikser.

  2. Bland inn havregryn, mel og bakepulver og miks til havregrynene er nesten helt melaktige.

  3. La røren svelle en halvtimes tid og stek med smør i panne på middels varme til de er gylne og fine. Server med banan eller annen frukt på toppen.


    Kilde:
    Oppskrift og bilder er utarbeidet som en del av vårt samarbeid med matbloggen Kjøkkentjeneste.

Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS