Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Rødbetehummus

Lett
4 personer
Smaker utrolig godt som tilbehør til kjøtt, fisk, som dressing til en salat, på brødskiven eller som dipp!

Ingredienser

3-4 rødbeter
1 boks Helios kikerter
Saft av en halv sitron
2-3 fedd hvitløk
1-2 spiseskjeer tyrkisk yoghurt
Salt og pepper

Fremgangsmåte

  1. Skjær bunnen av rødbetene før de kokes til de er møre. Tiden vil avhenge av hvor store og hvor ferske rødbetene er.

  2. Ha kokte rødbeter, kikerter, hvitløk og litt av yoghurten i en food processor og kjør det ganske glatt.

  3. Smak til med salt og pepper, samt sitronsaft, og tilsett eventuelt resten av yoghurten. Kjør det så glatt som du ønsker, jeg liker at det er litt struktur i hummusen.


    Kilde:
    Oppskrift og bilder er utarbeidet som en del av vårt samarbeid med matbloggen Kjøkkentjeneste.

Relaterte produkter

Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS