Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Pannekaker med blåbærsyltetøy

Lett
3 personer
Middagspannekaker med ekstra mye egg metter godt. Topp med hjemmelaget blåbærsyltetøy!

Ingredienser


Til pannekakene:
3 økologiske egg
3 dl Helios siktet speltmel
3 dl melk
en klype salt
smør til steking

Til syltetøyet:
4 dl frosne blåbær
1 ts Helios chiafrø
Helios Kokosblomstsukker, honning eller annen søtning etter smak
Litt vann

Fremgangsmåte

  1. Visp sammen egg og bland inn vekselvis melk og mel. Rør salt inn tilslutt. Røren skal svelle i en halvtimes tid før pannekakene stekes i panne.

  2. Ha blåbær sammen med litt vann i en gryte og kok opp. Tilsett chiafrø og la det koke inn. Tilsett søtning etter smak. Kokosblomstsukker gir en deilig karamellaktig smak.

  3. Serveres pannekakene nystekte, toppet med plenty av blåbærsyltetøy!


    Kilde:
    Oppskrift og bilder er utarbeidet som en del av vårt samarbeid med matbloggen Kjøkkentjeneste.

Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS