Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Sjokoladefudge

Lett
2 små brødformer eller en stor springform
Hvem kan vel motstå mørke, saftige biter av denne fudgen med mandler og nøtter - i hvert fall ikke vi!

Ingredienser

200 g smør
200 g mørk sjokolade (gjerne 70% kakao)
6 dråper vaniljeekstrakt
1/2 dl utblandet kaffe
1,5 dl Helios lønnesirup
3 store egg
150 g finmalte Helios mandler
1 håndfull grovhakkede Helios valnøtter

Fremgangsmåte

  1. Smelt smøret på svak varme og ha i sjokoladen. La det smelte sammen uten at det blir for varmt.

  2. Vend inn kaffe, vanilje og lønnesirup. Ha til slutt i finmalte mandler, egg og valnøtter.

  3. Hell røren i en papirkledd form og stek ved 170 grader, i ca 20-25 minutter. Den skal være litt klissete, men ikke rennende.


    Kilde:
    Oppskrift og bilder er utarbeidet som en del av vårt samarbeid med matbloggen Smak av himmel.

Tips:

Oppbevares i kjøleskap - smaker om mulig enda bedre dagen etter!
Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS