Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Rødbetesalat med feta

Lett
4
Bakte rødbeter med fetaost, valnøtter og en deilig dressing.

Ingredienser

Salat:

3-4 rødbeter
1/2 rødløk finhakket
3 never babyspinat
100 g fetaost
100 g Helios valnøtter, grovhakket

Dressing:

0,5 dl Helios olivenolje
2 ss Helios eplecidereddik
1 ss Helios lønnesirup
1/2 ss sennep

Fremgangsmåte

  1. Forvarm ovnen til 200 grader. Vask og rens rødbetene, pakk de inn i aluminiumsfolie og bak i ovnen til møre, ca 1 time. Ta de ut av folien og la de avkjøles før du forsiktig skreller av skallet. Skjær i skiver.

  2. I en passe stor bolle visper du sammen olivenolje, eddik, lønnesirup, og sennep.Tilsett rødbeter, rødløk og spinat, bland godt.

  3. Legg på ett serveringsfat og avslutt med fetaost og valnøtter.


    Kilde:
    Oppskrift og bilder er utarbeidet av og gjengis med tillatelse fra matbloggen Spoon.

Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS