Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Grønn pizza

Lett
4
En super lunsj eller kveldsrett - ikke bare er den pen å se på, den smaker fantastisk!

Ingredienser

Deig:
2 dl lunket vann
3 ss Helios olivenolje
1 pk tørrgjær
½ ts Havsalt
Ca 4 dl Helios siktet speltmel

Hvit pizzasaus:
4 ss creme fraiche
1 ss finhakket chili
1 fedd hvitløk
1 ss Helios olivenolje
1 ss pepper
1 ss Helios tørket oregano
1 ts Helios urtesalt

Topping:
6 grønne asparges
1 liten squash
2 fedd hvitløk
2 vårløk
2 stk fersk mozarella
2 ss kapers
2 never småbladsalat
1 neve fersk koriander

Fremgangsmåte

  1. Start med deigen; bland sammen det tørre med det våte. Elt deigen forsikitg til den slipper bollen. La den heve i 1 time. Del deigen i 2 og legg de til side.

  2. Bland sammen den hvite pizzasausen. Forvarm ovnen til 250 grader. Form 2 bunner av deigen og fordel sausen.

  3. Vask og rens det grønne. Del apsarges på tvers, squash i tynne skiver, vårløk og mozerella i skiver, finhakk hvitløk. Fordel asparges, squash og vårløk over de 2 bunnene. Fordel skivet mozerella, kapers og hvitløk og stek i ovnen i 8-10 min.


    Kilde:
    Oppskrift og bilder er utarbeidet av og gjengis med tillatelse fra matbloggen Spoon.

Relatert oppskrift

Minipizza

Små delikate pizzaer med din favoritt topping!

Les hele oppskriften

Relatert oppskrift

Relatert oppskrift

Porsjonspizza

Vår favoritt pizza har en smakfull og luftig bunn. Topping av Helios mild pastasaus og fersk mozzarella.

Les hele oppskriften
Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS