Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Blåbærsaft

Lett
3 dl sirup
Fyll opp lageret med skogens godsaker. Saften smaker like godt varm som kald!

Ingredienser

400 g blåbær
120 g Helios rårørsukker
0,5 dl vann
2 ts Helios vaniljesukker med bourbonvanilje
1 ts sitronsaft

Fremgangsmåte

  1. Kok opp blåbær og vann og la det småkoke under lokk i omtrent 10 minutter.

  2. Sil blåbærene i ei finmaska sil eller gjennom et klede. Klem ut det meste av safta, men unngå å klemme så hardt at blåbærkjøttet klemmes igjennom.

  3. Kok opp blåbærsafta og tilsett sukker, vaniljesukker og sitron. Dersom saften skal oppbevares på flaske over lengre tid bør flasken ligge et minutt eller to i kokende vann før du fyller opp kokvarm blåbærsaft. Sett lokk på flaska umiddelbart.


    Kilde:
    Oppskrift og bilder er utarbeidet som en del av vårt samarbeid med matbloggen Mias mat.

Relaterte produkter

Item: 1546 is not available.
Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS