Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Smakfulle kjøttboller i tomatsaus

Middels
4 porsjoner
Ved å blande inn krydder og grønnsaker i kjøttdeigen får man ekstra smakfulle og gode kjøttboller. Serveres med tomatsaus, pasta og en frisk salat.

Ingredienser

Kjøttboller:
400 g kjøttdeig/karbonadedeig
100 g kremost naturell
1 økologisk egg
0,5 løk
15 sorte oliven
0,5 ts salt
0,5 ts pepper
4 ss Helios rapsolje

Tomatsaus:
2 bokser Helios tomater, hakkede
1 løk
1 økologisk gulrot
2 fedd hvitløk
2 ss balsamicoeddik
0,25 chili
1 ts Helios basilikum
0,5 ts salt
0,25 ts pepper
2 ss Helios rapsolje

Tilbehør:
400 g Helios økologiske speltskruer
100 g blandede salatblader
16 cherrytomater
0,5 agurk
40 g parmesan

Fremgangsmåte

  1. Finhakk løk og oliven og visp sammen egg. Bland det hele godt sammen med kjøttdeig, kremost, salt og pepper. Stek kjøttbollene på middels varme i rapsolje til de er gjennomstekt, i noen minutter på hver side.

  2. Rens salat og tomat, hakk agurk i mindre biter og riv parmesan.


    Kilde:
    Oppskrift og bilder er utarbeidet som en del av vårt samarbeid med matbloggen Mias mat.

Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS