Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Havregrøt med frukt og nøtter

Lett
2 porsjoner
Vi får aldri nok av grøt! Havregrøt er en klassiker til frokost. Topp den med frukt og nøtter for ekstra vitaminer, protein og sunt fett.

Ingredienser

100 g Helios store havregryn
2 dl lettmelk
2 dl vann
0,25 ts salt
1 økologisk eple
30 g Helios rosiner
1 ss Helios lønnesirupsirup
1 ts Helios Ceylon kanel
20 g Helios valnøtter

Fremgangsmåte

  1. Kok opp melk og vann og ha i havregryn og salt. La det småkoke i 5 minutter.

  2. Skrell eple og hakk i terninger ha de resterende ingrediensene i gryta. Varm opp under omrøring.

  3. Server og nyt!


    Kilde:
    Oppskrift og bilder er utarbeidet som en del av vårt samarbeid med matbloggen Smak av himmel. Instagram: @smakavhimmel.

Relaterte produkter

Item: 1617 is not available.

Relatert oppskrift

Deilig kjøleskapsgrøt!

Kjøleskapsgrøt røres enkelt sammen kvelden i forveien og nytes som frokost eller lunsj.

Les hele oppskriften

Relatert oppskrift

Kokte havregryn

Lettvint og lun frokost!

Les hele oppskriften

Relatert oppskrift

Økologisk havregrøt med kokos og eple

Det gjelder å variere frokostmenyen, for det er lett å gå lei av brødskiver.

Les hele oppskriften
Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS