Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Sommersalat med eple

Lett
2 porsjoner
Mariner rosinene i litt olivenolje, balsamicoeddik og akasiehonning så blir de ekstra gode på smak!

Ingredienser

1 dl Helios hvit quinoa
1 granateple Marinade;
50 g Helios rosiner
3 ss Helios olivenolje
2 ss balsamicoeddik
2 ss akasiehonning

2 økologiske epler
60 g Helios valnøtter
100 g Brie
80 g spinat

Fremgangsmåte

  1. Bland sammen olivenolje, balsamicoeddik og akasiehonning og hell det hele over rosinene. La rosinene trekke mens resten av salaten tilberedes.

  2. Skyll eplene godt og del dem i båter. Unngå kjernen. Del brie i skiver og rens spinat.

  3. Bland sammen spinat, rosiner, eple, brie og valnøtter og hell over resten av marinaden.

Kilde:
Oppskrift og bilder er utarbeidet som en del av vårt samarbeid med matbloggen Mias mat.

Relaterte produkter

Item: 1208 is not available.
Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS