Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Glutenfri Brownies med valnøtter

Middels
1 stor springform
Nydelig brownie bakt av naturlig glutenfrie råvarer! Myk inni og fortsatt lunken smaker den nydelig med pisket krem og melisdryss – og kanskje noen friske bær eller litt frukt.

Ingredienser

2 plater 70% sjokolade av god kvalitet
230 gram meierismør
2 ts. Helios vaniljesukker
50 gram Helios lønnesirup 
150 gram Helios rårørsukker
3 store egg av god kvalitet (evt. 4 små)
150 gram fullfett mandelmel (eller kvernede mandler uten skall)
100 gram grovhakkede Helios valnøtter

Fremgangsmåte

  1. Smelt smøret på lav varme, ha i sjokolade og vaniljesukker og rør til alt er smeltet sammen.

  2. Ha i sukkeret og lønnesirupen, rør, og la det avkjøles nok til at eggene ikke koagulerer. Rør inn ett og ett egg. Mandelmel og hakkede valnøtter vendes i tilslutt.

  3. Kaken stekes på 170 grader i ca. 20-25 minutter. Den skal være stekt på toppen og mykere inni. Husk at den stivner litt etter at den kommer ut av ovnen også. Oppbevares i kjøleskapet. Kaken er enda bedre dagen derpå.


    Kilde:
    Oppskrift og bilder er utarbeidet som en del av vårt samarbeid med matbloggen Smak av himmel. Instagram: @smakavhimmel.

Relaterte produkter

Item: 1546 is not available.
Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS