Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Urtebaguett

Middels
2 baguetter
Baguett med ost og urter som både smaker og dufter nydelig!

Ingredienser

8,5 dl Helios siktet hvete
3,5 dl vann
25 g gjær
2 ss Helios olivenolje
0,5 ts salt
100 g revet ost
1 ts Helios rosmarin
1 ts Helios timian
1 ss maldonsalt

Fremgangsmåte

  1. Løs opp gjæren i vann og olje og bland det sammen med hvetemel og salt. Elt godt og la deigen heve til dobbelt størrelse.

  2. Elt deigen lett og trill ut to lange pølser. Kjevle ut hver av pølsene til flate rektangler og strø over rosmarin, timian, maldonsalt og ost på halve deigen (hele lengderetningen, halve bredden). Rull sammen deigen fra krydret side til ukrydret. Klem litt på skjøtene for å unngå at mye ost renner ut under steking. Tvinn hver og en baguett lett og dryss litt mel over. La baguettene etterheve på et lunt sted i omtrent 30 minutter.

  3. Stek baguettene midt i ovnen, over- og undervarme, på 225 °C i 20-25 minutter.


    Kilde:
    Oppskrift og bilder er utarbeidet som en del av vårt samarbeid med matbloggen Mias mat.

Relaterte produkter

Item: 1316 is not available.Item: 1208 is not available. Item: 1509 is not available.
Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS