Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Pølsebrød

Middels
10
Hjemmelagde pølsebrød er både bedre og sunnere enn de butikkjøpte!

Ingredienser

250 g siktet hvete
200 g sammalt hvete
1/2 ts havsalt
1 ss honning
3 dl økologisk lettmelk
4 ss Helios olivenolje
2 økologiske egg
1/2 pk gjær
1 økologisk egg
1 ss Helios sesamfrø

Fremgangsmåte

  1. Bland lunken melk med olivenolje og rør ut honning. Rør inn gjær når blandingen er fingervarm. Tilsett sammalt hvete og salt, spe på med siktet hvete til deigen er passe fast og elt godt. La deigen heve til dobbel størrelse.

  2. Elt lett og del deigen i 10 deler. Form avlange pølsebrød, legg dem på et papirkledd stekebrett og la pølsebrødene etterheve i omtrent 20 minutter.

  3. Pensle brødene med vispet egg og strø sesamfrø over.

  4. Stek pølsebrødene midt I ovnen ved 225 grader i 10 – 15 minutter.


    Kilde:
    Oppskrift og bilder er utarbeidet som en del av vårt samarbeid med matbloggen Mias mat.

Relaterte produkter

Item: 1316 is not available.Item: 1208 is not available.
Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS