Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Protein-scones

Lett
12 stk
Vi har vår norske vri på den engelske klassikeren med clotted cream og marmelade; en generøs klatt økologisk rømme og friske bær. Grove speltscones med ekstra mye egg smaker godt både til frokost og kvelds.

Ingredienser

3 dl Helios siktet speltmel
2,5 dl Helios sammalt spelt
3 ts Helios bakepulver
2 ts Helios kokosblomstsukker
½ ts havsalt
75 g smør
2 egg
1,5 dl melk

Fremgangsmåte

  1. Bland det tørre, smuldre i smøret. Tilsett melk og egg, rør raskt sammen. Deigen skal være litt løs.

  2. Bruk litt siktet speltmel på bakebord og hender, Klem deigen ut til en ca 1 cm tykk leiv. Stikk ut rundinger med et glass.

  3. Stekes ved 225 gr i ca 12 min. Nytes nystekte på tradisjonelt engelsk vis eller med norsk vri. Smør og ost på smaker også nydelig!


Tips:

Halvparten av det grove melet kan byttes ut med havregryn.

Relaterte produkter

Item: 1547 is not available. Item: 1309 is not available.Item: 1315 is not available.
Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS