Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Energibar med havre, cashew og sjokolade

Lett
Denne smaker godt i solveggen etter endt skitur. Hjemmelaget energibar med havre og cashewnøtter - og et herlig lag mørk sjokolade med noen flak havsalt.

Ingredienser

Ingredienser:
1/2 glass Helios cashewnøttsmør
1 dl Helios lønnesirup
1/2 dl Helios kokosblomstsukker
1/2 dl kokosmasse
1 ts Helios vaniljesukker
1,5 dl Helios havregryn, små
100 g Helios cashewnøtter

Topping:
100 g mørk sjokolade (70 %)
2 ss Helios lønnesirup
2 ss Fløte
Flaksalt

Fremgangsmåte

  1. Bland Cashewsmør, sirup, vaniljesukker, kokosblomstsukker og kokosmasse i en kjele og varm opp til det blir flytende. Bland inn havregryn og hakkede cashewnøtter.

  2. Hell røren i en papirkledd form og press massen godt ned i formen. La kaken stå kjølig i ca 30 minutter før du har på toppingen.

  3. Ha alle ingrediensene til toppingen i en bolle og varm over vannbad til alt er smeltet godt sammen. Hell blandingen over den avkjølte kaken og dryss litt flaksalt over til slutt. La kaken stå kjølig til toppingen har stivnet før du skjærer kaken i passende serveringsstykker.

Tips:

Denne er så god at den også kan serveres som en litt sunnere konfektkake.

 

Relatert oppskrift

Nøttebarer

Hjemmelaget tursnacks som gir god energi!

Les hele oppskriften
Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS