Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Hjemmelaget marsipan

Lett
Lager du marsipanen selv har du full kontroll på råvarene, i tillegg til at det smaker utrolig godt! Du kan like gjerne lage en stor porsjon når du først er i gang, og la hele familien være med å trille og forme.

Ingredienser

6 dl finmalte, skoldede Helios mandler
2 dl melis
1-3 eggehviter av økologiske egg (antallet kommer an på eggenes størrelse)
Sjokolade, nøtter, frukt, bær og/eller godis til pynt

Fremgangsmåte

  1. Bland sammen mandler og melis og ha i en og en eggehvite av gangen. Du skal få en tykk, sammenhengende masse som er lett å jobbe med.

  2. Sett marsipanen kaldt en liten stund, så er den lettere å forme. Trill ut kuler, form pølser eller trykk ut figurer.

  3. Sett disse i fryseren i 15 minutter før du pynter med smeltet sjokolade, nøtter, tørket frukt, godis, eller noe annet du har lyst på.


    Kilde:
    Oppskrift og bilder er utarbeidet som en del av vårt samarbeid med matbloggen Smak av himmel.

Tips:

Har du det travelt? Skoldede, finmalte mandler kan byttes ut med tilsvarende mengde fullfett mandelmel.

Relaterte produkter

Item: 1566 is not available.
Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS