Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Varmende middelhavssuppe

Lett
4 - 6 porsjoner
Ta med deg smaken av Middelhavet inn i høsten med Helios egen variant av Minestrone-suppe. Her får du et vegetarisk middagsalternativ som metter godt og smaker nydelig!.

Ingredienser

4 ss økologisk smør
1 finhakket gul løk
1 fedd hakket hvitløk
1 finsnittet purre
200 g kålrot i terninger
200 g gulrot i terninger
100 g sellerirot i terninger
ca 2 dl Helios speltpasta (skruer)
1 boks Helios kikerter
1 boks Helios cherrytomater
1 flaske Helios tomatpassata
ca 1 l vann
3 ss Helios urtesalt
2 ss Helios rårørsukker
Økologisk pepper og Helios gjærfri grønnsaksbujong etter smak

Fremgangsmåte

  1. Surr hvitløk, løk og purre i smøret. Tilsett resten av grønnsakene og la det surre litt.

  2. Tilsett cherrytomater, tomatpassata og vann til ønsket konsistens.

  3. Ha i kikerter, speltskruer, krydder, sukker og buljong. Småkok til alt er mørt.

Tips:

Server gjerne med ristede gresskarkjerner på toppen!

Relaterte produkter

Item: 1583 is not available.Item: 1520 is not available.
Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS