Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Kremet kylling med gul pesto

Lett
Ca. 4 porsjoner
Helios gul pesto har en herlig smak av karri og gresskar som passer perfekt til kylling! Blandet med creme fraiche blir den mild og fin i smaken, og passer også godt til de minste i familien. Tilpass mengde chili etter smak og behag! Server med Helios basmati ris og et dryss av finhakket bladpersille.

Ingredienser

500 g kyllingfilet
1 glass Helios gul pesto
1 ts finhakket rød chili (uten frø)
1 boks creme fraiche
Salt og pepper

Fremgangsmåte

  1. Bland sammen pesto, creme fraiche, chili. Smak til med salt og pepper.

  2. Strimle kyllingkjøttet og legg det i marinaden i ca 1 time. Tre kjøttstrimlene på grillpinner.

  3. Stek i ovn i ca 20 minutter ved 200 grader.

Tips:

Prøv gjerne å bytte ut creme fraiche med kokosmelk!
Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS