Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Fyldig tomatsuppe

Lett
Ca. 4 porsjoner
Smaksrik, fyldig og kremet tomatsuppe! Utrolig enkel å lage og en klar middagsfavoritt på mørke høstkvelder - gjerne servert med nystekt brytebrød og en god Chianti til! Mmmmmm...

Ingredienser

1 ss økologisk smør
1 økologisk løk
1 fedd hvitløk
1 ts Helios urtesalt
1 flaske Helios tomat passata
2 dl vann
1 ss Helios gjærfri grønnsaksbuljong
1 ts Helios lyst rårørsukker
1 ts Helios tomatpuré
1 dl kremfløte
Hvit pepper

Fremgangsmåte

  1. Hakk løk og hvitløk. Surres i kjele sammen med smør til løken er blank og myk.

  2. Tilsett passata, vann, grønnsaksbuljong, tomatpure, sukker og krydder. La det hele koke i ca 15 minutter.

  3. Kjør suppen i en blender eller mos med en stavmikser til den har en fin, kremet konsistens. Hell suppen tilbake i kjelen og rør inn fløte!

Tips:

Bruk gjerne hakkede tomater på boks i stedet for passata!
Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS