Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Hasselnøttsnurrer

Middels
Ca. 24 porsjoner
Helios Hasselnøttsmør er godt på brødskiva, men egner seg også utrolig godt som fyll i bakverk! Et fint alternativ til de klassiske kanelsnurrene. La duften av herlig gjærbakst sammen med hasselnøtter fylle kjøkkenet - sett på kaffen og nyyyyyyt!

Ingredienser

100 g økologisk smør
4 dl økologisk melk
½ dl Helios lyst rårørsukker
1 pk gjær
½ ts Helios kardemomme malt
Ca 650 g Helios speltmel siktet

Fyll:
Helios Hasselnøttsmør naturell
Helios lyst rårørsukker

Fremgangsmåte

  1. Smelt smør og bland med melk. Varm opp til ca 37 grader. Rør ut gjær og sukker i blandingen. Sikt inn mel, bakepulver og kardemomme. La heve under plast/lokk i ca 45 minutter.

  2. Kjevle/ form deigen til et rektangel. Smør på Helios Hasselnøttsmør naturell på leiven. Strø over Helios lyst rårørsukker. Rull leiven sammen og skjær i passe stykker som legges i store muffinsformer på en stekeplate.

  3. La heve i ca 40 minutter. Pensle med egg og stek midt i ovnen ved 200 grader i ca 12 minutter. Server med et melisdryss på toppen.

Tips:

Prøv også et av våre andre nøttepålegg som fyll i snurrene!

Relaterte produkter

Item: 1315 is not available.
Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS