Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Pasta med kremet blåmuggost

Lett
2-3 porsjoner
En kremet pastarett som er utrolig enkel å lage og som smaker nydelig! Et hint av blåmuggost er perfekt i en kremet saus, og litt smør og kvernet sort pepper hever smaken på sjampinjongene til nye høyder.

Ingredienser

100 g sjampinjong
1 ss Helios stekeolje
1 ½ ss økologisk smør
½ økologisk rødløk
1 ½ dl fløte
havsalt
Kvernet sort pepper
50 g økologisk blåmuggost
250 g Helios speltskruer - eller annen type pasta

Fremgangsmåte

  1. Stek sjampinjongen i stekeolje, og krydre med kryddesalt. Sett til side mens du lager sausen.

  2. Finhakk rødløk og fres denne i smør til den er blank og fin. Ha i fløte og kok opp. Rør inn blåmuggost i terninger i sausen under svak varme. Smak til med salt og pepper.

  3. Kok pastaen etter anvisning på pakken, hell av vannet og bland sammen pasta, saus og sopp. NYT!

Tips:

Server gjerne med et godt brød til. Se våre bakesider for gode tips.

Relaterte produkter

Item: 1262 is not available.Item: 1329 is not available.Item: 1395 is not available.
Item: 1298 is not available.

Relatert artikkel

Sopp

Det finnes utallige varianter av sopp - både spiselig og uspiselig! Viltvoksende sopp kan du plukke i skogen, men husk å sjekke med en soppkontrollør før du tar de med inn på kjøkkenet dersom du er i tvil om artene!

Les hele artikkelen
Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS