Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Uimotståelig god eplekake!

Lett
15 - 20 porsjoner
Dette er en av de saftigste og beste kakene vi har smakt! Utrolig enkel å lage og selv om eplekake av mange blir forbundet med høstmat, kan denne med fordel nytes året rundt. Server gjerne med vanilje-is eller pisket krem til.

Ingredienser

Røre:
350 g økologisk smør
300 g Helios lyst rårørsukker
300 g Helios siktet speltmel
6 økologiske egg
1 ts Helios bakepulver med vinstein
1 ts Helios vaniljesukker
6 ss Helios eplemos

Topping:
Økologisk ceylon kanel
Helios lyst rårørsukker
Helios eplemos

Fremgangsmåte

  1. Visp romtemperert smør og sukker hvitt. Tilsett et og et egg, og visp godt. Tilsett de øvrige ingrediensene og visp sammen røren på lav hastighet.

  2. Hell røren i en liten langpanne (30 x 40 cm). Legg på små skjeer med eplemos på toppen så tett som du ønsker. Strø på sukker og kanel

  3. Stek midt i ovnen ved 180 grader i ca 20 – 25 minutter.

Tips:

Prøv også med skrelte epler i biter i kaken i tillegg til eplemos.

Relaterte produkter

Item: 1547 is not available. Item: 1315 is not available.Item: 1546 is not available.

Relatert artikkel

"An apple a day..."!

Eple er en kjent og kjær frukt som finnes i et utall varianter. Smak og farge varierer fra sort til sort. Eple stammer opprinnelig fra Asia, men kom til Europa for mange tusen år siden.

Les hele artikkelen
Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS