Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Tapas 3: Spicy kjøttboller

Lett
6 - 8 porsjoner
Herlige spicy kjøttboller som kan klargjøres på forhånd slik at de trenger minimal tid på grillen! En av de mest populære tapasrettene for barn. Smaker nydelig sammen med tomat og kikertsaus!

Ingredienser

1 kg karbonade eller kjøttdeig
3 gule løk
6 ss Helios urtesalt
1 ss karri
1 ss Helios basilikum
1 ss Helios oregano
1 ts økologisk sort pepper
3 ts Havsalt
1 økoloigsk egg
1 dl fløte

Fremgangsmåte

  1. Ha kjøttdeig i en bolle. Tilsett hakket løk og alle krydderne. Rør alt godt sammen. Tilsett fløte litt etter litt og til slutt egget.

  2. Form deigen til kjøttboller i ønsket størrelse og forstek disse i Helios stekeolje i en stekepanne.

  3. Tre kjøttboller på grillpinner av tre som har ligget i vann en stund. Stek de noen minutter på grill før servering – litt avhengig av hvor lenge de har forstekt i panne.

Tips:

Kjøttbollene smaker også nydelig i Helios tomatsaus mild – sammen med spagetti! Som hentet ut fra "Lady og Landstrykeren".

Se flere tapasretter:
Tapas 1: Tomatsaus med kikerter.
Tapas 2: Nydelig majones.
Tapas 4: Stekt spekeskinke.
Tapas 5: Stekte potetbåter.
Tapas 6: Krydrede kyllingspyd.
Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS