Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Porsjonsostekake med bringebær

Middels
Ca. 12 porsjoner
Benytt den kommende bær-sesongen til å imponere familie og venner med nydelige små sommerfriske ostekaker – en til hver gjest. Toppet med sunne bringebær er disse lekkerbiskenene en fryd for både øyet, ganen og kroppen!

Ingredienser

Bunn:
30 g Helios cashewnøtter
45 g Helios mandler
60 g Digestive-kjeks
30 g økologisk smør
3 ss Helios lønnesiurp
1 ss økologisk kakaopulver
½ ts Havsalt

Fyll:
150 g melis
400 g kremost naturell
6 ss økologisk rømme
2 ts Helios vaniljesukker
100 g frosne bringebær
2 ss Helios lønnesirup
6 ts gelatinpulver

Fremgangsmåte

  1. Pensle et muffins-brett med Helios bakeolje slik at kakene løsner enkelt når de er ferdige.

  2. Hakk opp kjeks og nøtter. Smelt smør og lønnesirup sammen i en stekepanne og tilsett kjeks, nøttemassen, kakao og salt. Bland godt. Fordel massen i bunnen av alle formene og bruk en teskje for å presse massen fast. Sett brettet kjølig.

  3. Løs opp gelatinpulver i 12 ss vann i noen minutter. Smelt så blandingen med 1 dl kokende vann. La avkjøle. Bland kremost, rømme, vaniljesukker, bringebær, sirup og melis i kjøkkenmaskin. Tilsett den avkjølte gelatinblandingen til slutt og bland godt. Fordel så ostemassen i alle formene. La stå i fryser i ca 30 minutter eller i kjøleskap i 2-3 timer før de nytes!

Tips:

Pynt kakene med friske bringebær – flere antioksidanter!

Relaterte produkter

Relatert artikkel

Spis bringebær!

De nydelige røde bærene er ikke bare pene å se på. Et høyt innhold av antioksidanter og vitamin C gjør at du bør spise så mye bringebær du bare orker i sommer!

Les hele artikkelen
Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS