Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Stekte kamskjell med ruccolapesto og parmesanchips

Vanskelig
4 porsjoner
Dander herlige kamskjell på en seng av smaksrik pesto! De tynne, delikate chipsene er både dekorative og smakfulle. Passer ypperlig som forrett – eller mellomrett i et større måltid. Kan med fordel nytes sammen med en god hvitvin.

Ingredienser

Ruccola pesto;
50 g Helios Cashewnøtter
30 g ruccola
1 fedd hakket hvitløk
1 dl Helios italiensk olivenolje
2 ts Helios lønnesiurp
1 ts Havsalt
1 ts Helios Urtesalt

Parmesan chips;
50 g finrevet parmesan (helst av økologisk kvalitet)

Kamskjell;
500 g frosne kamskjell
1 ss økologisk smør
Helios stekeolje til pannen

Fremgangsmåte

  1. Pesto: rist cashewnøttene og avkjøl. Ha alle ingrediensene i en bolle og mos godt med en stavmikser.

  2. Parmesan chips: riv parmesanen og legg i små hauger på et bakepapir i ønsket strørrelse. Stekes midt i ovnen ved 270 grader (varmluft) i ca 2 – 3 minutter.

  3. Kamskjell: Tin kamskjellene og la de renne godt av på et kjøkkenpapir. Stek de i olje i ca 1 minutt på hver side i stekepanne. Ha i smøret på slutten av steketiden for å heve smaken!

Tips:

Prøv gjerne denne retten med ferske kamskjell.

Relaterte produkter

Item: 1262 is not available.Item: 1208 is not available.
Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS